Medicinsk prestationshöjare för män

FÅ MAXIMALA
SEXUELLA FÖRDELAR

 • Större & långvariga erektioner
  Maximal njutning & intensivare orgasmer
 • Ökning av libido & energi
  Ökar uthålligheten & förmågan att hålla tillbaka
 • Ökat sexuellt förtroende
  Upplev vitalitet & prestera på topp
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Ort:
Region
Postnummer:
Län/stat:
Telefonnummer:
E-postadress:
 

SÖNDRINGEN AV DEN SEXUELLA HÄLSAN
LIDER DU AV FÖLJANDE SYMPTOM?

Ledande undersökningar om sexuell hälsa och tillfredsställelse bland svenska män har avslöjat följande:

säger att sexuella hälsa påverkar den generella tillfredsställelsen i livet

av män lider av liten penis Syndrom

Tror att man skäms är ett stort sexuellt hinder

Undviker sex helt och hållet på grund av brist på sexuellt förtroende

DU ÄR INBJUDEN TILL DEN 16 VECKOR LÅNGA VOLYMÖKNINGSUTMANINGEN

Ditt kompletta ekosystem för fitness!

Varje medlem kommer att få tillgång till vårt privata medlemsområde. Där kommer du att träffa tusentals andra som är på samma resa som du! Dela tankar, idéer och annat med likasinnade. Det enda sättet att få tillgång till detta är genom våra kurser.

 • Förnyad energi. Du kommer inte längre behöva ta powernaps, snooza lite extra eller gå på "rast" hela tiden.
 • Grymt självförtroende. Med din förvandling kommer också ett stärkt självförtroende.
 • Mental klarhet. Hjärndimma och brist på fokus kan orsakas av dålig näring. Vi tar hand om det.
 • Mindre kroppsfett. Bilringar, ölmage och problemområden kommer att ge plats för tonade muskler.
 • En smalare look. Vikt är inte det enda som kommer att försvinna. Du kommer också att bli smalare.
 • En känsla av stolthet och prestation. Det är dags att bevisa att tvivlarna har fel!
 • Alla sorters komplimanger. Din förändring kommer inte att gå obemärkt förbi. Förbered dig på att du kommer att få komplimanger :).
 • Optimal prestation. Du kommer att orka mer på alla områden, från att leka med barnen till att ta trapporna.
 • Sunda vanor för resten av livet. Trimmade livsförändrande vanor som kommer att hänga med dig länge.
 • En ny syn på livet. Varning: Dessa program leder till massor av positivitet och optimism.
 • Sunda vanor för resten av livet. Motion och näring kommer inte längre att vara saker du undviker. När resultaten når en platå, repetitiva träningspass blir tråkiga och motivationen tryter så byter vi ofta ut hemmagymmet mot dyr utrustning eller dyra personliga tränare. Men sanningen är att du inte behöver slösa pengar för att mejsla fram din drömkropp. Anmäl dig till denna 16 veckor långa kurs!

PRESENTERAR Velofel
MANLIGT STÄRKANDE SYSTEM

Med en blandning av kliniska styrkeingredienser så är Velofel är ett manligt stärkande system som har formulerats för att återställa din sexuella ungdom och prestanda och hjälpa dig att uppleva ett intensivt, lyckligt och kraftfullt sexliv.

Velofel dual action-formula ger dig inte bara en snabb ökning av sexuell kraft och prestanda - den behandlar också grunden till sexuella dysfunktioner, vilket gör att du konsekvent kan tillfredsställa din partner! Velofel är tillverkad av örtextrakt och aktiva botaniska ämnen och är helt säkert att använda och är fri från skadliga biverkningar.

TRIPPEL INTENSITET
MANLIG FÖRSTÄRKNING
FÖR MAXIMALA RESULTAT

Den pro-sexuella näringsmatrisen i Velofel hjälper till att öka storlek, uthållighet och tillfredsställelse, vilket hjälper dig att leverera och att tillfredsställa din partner precis som du gjorde när du var i tjugoårsåldern!

Velofel tillverkas med stolthet på en certifierad tillverkningsanläggning för att uppfylla lagstadgade industristandarder. Du kan njuta av fördelarna med Velofel med självförtroende.

BESTÄLL Velofel I DAG!
Upplev sexuell styrka, tillfredsställelse och prestation

VETENSKAPLIG BAKGRUND
BÄTTRE, LÄNGRE OCH INTENSIVARE SEX!

Blodflödet till penis är ansvarigt för erektioner medan peniskamrarnas
volym är det som påverkar sexuell uthållighet och förmågan att hålla tillbaka. Velofel gör att både du och din partner kan njuta av intensiva orgasmer och fullständig tillfredsställelse.


Velofel pro-sexuella näringsämnesblandning absorberas snabbt i blodet för att stimulera produktionen av kväveoxider, vilket i sin tur ökar blodflödet till peniskamrarna som hjälper dig att njuta av hårdare och starkare erektioner. Å andra sidan expanderar den också peniskamrarna, så att de kan hålla mer blod för att drastiskt öka sexuell uthållighet, styrka och förmågan att hålla tillbaka.

Velofel använder en banbrytande snabbabsorberande och förlängd frigöringsteknik. Snabb absorption av ingredienserna i blodomloppet leder till en snabb ökning av sexuell kraft, medan den förlängda frigöringstekniken ger långvariga resultat som hjälper dig att njuta av erektioner när du vill ha dem och uthållighet för att kunna hålla hela natten.

Velofel fungerar genom att utlösa de två mekanismer
som är kända för att öka penisstorlek, funktion och prestanda.
Dessa är:

EN ÖKNING AV "FRITT" TESTOSTERON OCH

KVÄVEOXIDPRODUKTION TILL PENISEN

Velofel är den enda produkten som gör både och. Velofel innehåller den mest potenta kväveoxidstimulatoren som maximerar leveransen av de aktiva ingredienserna till din penisvävnad som ger dig fastare och längre erektioner.

BESTÄLL Velofel I DAG!
Upplev sexuell styrka, tillfredsställelse och prestation

FÖRDELARNA AV Velofel
AVANCERAD MANLIG STYRKA!

Velofel Male Enhancement System erbjuder flera sexuella hälsoeffekter för att hjälpa dig njuta av hårda erektioner, ökad uthållighet och topprestanda

FÖRBÄTTRAD LIBIDO & SEXLUST

Gör dig redo för uppleva en ström av lust och passion med Velofel, som fyller upp sexuella energilager i kroppen som aldrig tidigare.

ÖKAD FÖRMÅGA ATT HÅLLA TILLBAKA

Säg adjö till förtidiga utlösningar! Velofel fyller dina peniskammare med blod som gör att du håller fem gånger längre mer än vanligt och hjälper dig att hålla hela natten!

STÖRRE, HÅRDARE OCH LÄNGRE EREKTIONER

Velofel låter dig uppnå stenhårda erektioner på kommando som hjälper dig och din partner att njuta av galna sexakter, närhelst du vill.

FÖRBÄTTRAT SEXUELLT FÖRTROENDE

Utrustad med ungdomliga sexuella krafter och energi, kan du vara säker på att uppleva sexuellt förtroende som aldrig förr, ger dig större framgång med de mest önskvärda kvinnorna!

ÖKAD PENISSTORLEK

Ökning av peniskammarvolym och regelbunden ökning i blodflödet kan bidra till att öka din penisstorlek, både längd och omkrets.

DEN ABSOLUT FRÄMSTA
MANLIGA FÖRSTÄRKNINGSPILLRET
I Sverige

BESTÄLL Velofel I DAG!
Upplev sexuell styrka, tillfredsställelse och prestation

KRAFTFULLA INGREDIENSER
FÖR STÖRRE RESULTAT

IGELKOTTSTAGGSVAMP

TORKAD MACA EXTRACT

EPIMEDIUMEXTRAKT

EURYCOMA LONGIFOLIA-EXTRAKT

KOREANSKT GINSENG-PULVER

TRIBULUS TERRESTRIS
BESTÄLL Velofel I DAG!
Upplev sexuell styrka, tillfredsställelse och prestation

RIKTIGA MÄN, RIKTIGA RESULTAT
FRAMGÅNGSHISTORIER FRÅN VÅRA KUNDER

Velofel har hjälpt hundratals män i alla åldrar att besegra sexuell dysfunktion och njuta av ett fullständigare och nöjdare sexliv.

" Velofel är verkligen det bästa manliga styrkesystemet på marknaden! Till skillnad från andra produkter som består av syntetiska ämnen är Velofel gjord med växtbaserade extrakt och botaniska ämnen som har kliniskt visat sig öka viriliteten. Jag gjorde grundlig efterforskning innan jag köpte produkten och resultaten har varit verkligt fenomenala. Rekommenderar verkligen. "

- Carlos Velez, 43

" Åldersrelaterade erektionsproblem var mycket frustrerande och inget piller tycktes fungera! När min vän rekommenderade Velofel bestämde jag att jag skulle prova det och jag är glad att jag gjorde det! Det har hjälpt mig att öka min sexuella uthållighet, storlek och självförtroende. Och gissa vem som är ett större fan av Velofel än jag, min fru! "

- Rob Greco, 54

" Det är fantastiskt att veta att mitt favorittillskott för manlig styrka nu är tillgängligt på marknaden utan recept! Jag har använt Velofel i några månader nu och resultaten har varit riktigt "enorma!" Jag kan njuta av hårdare erektioner, ökad sexlust och uthållighet, vilket gör att jag gillar att älska precis som jag gjorde när jag var i trettioårsåldern! "

- Vincent Harper, 49

" Det är fantastiskt att veta att mitt favorittillskott för manlig styrka nu är tillgängligt på marknaden utan recept! Jag har använt Velofel i några månader nu och resultaten har varit riktigt "enorma!" Jag kan njuta av hårdare erektioner, ökad sexlust och uthållighet, vilket gör att jag gillar att älska precis som jag gjorde när jag var i trettioårsåldern!" "

- Sean Carter, 56

Medicinsk prestationshöjare för män

FÅ MAXIMALA
SEXUELLA FÖRDELAR

Please wait as we process your transaction.